UA-121610662-1

Våre systemer

 

Vi bruker flere systemer. Men innen regnskap og lønn bruker vi hovedsaklig to forskjellige systemer, avhengig av kundens behov. Begge disse er web basterte og papirløse systemer. Vi bruker hovedsaklig Poweroffice Go og Tripletex. Systemene er modulbaserte og dere betaler bare for de modulene dere trenger/bruker.


PowerOffice Go

Vårt primærsystem er PowerOffice Go - dette er et norsk regnskapsystem levert av Poweroffice. Poweroffice Go er et oversiktlig system som er satser mye på brukervennlighet. 

Systemet har også gode muligheter for integrasjoner med tredjeparts systemer som kasser og andre fakturaprogrammer. Poweroffice Go benytter seg av OCR-tolk og har muligheten for å remittere direkte fra regnskapsprogrammet til utlandet (NB gjelder ikke alle banker) og import av bank.

Ta kontakt hvis dere ønsker en demonstrasjon. 


Tripletex

Flere av våre kunder bruker Tripletex - dette er også et norsk program og har eksistert siden starten av 2000-tallet. Tripletex er nå eid av Visma. 

Systemet har også gode muligheter for integrasjoner med tredjeparts systemer som kasser og andre fakturaprogrammer. Tripletex har foreløpig ikke OCR-tolk og har heller ikke muligheten for å remittere direkte fra regnskapsprogrammet til utlandet.

Ta kontakt hvis dere ønsker en demonstrasjon. 


Signant

For at vi skal kunne kalle oss et papirløst kontor så er vi også nødt til å kunne signere dokumenter/avtaler elektronisk. Så her benytter vi oss av Signant. Dette er en sikker løsning der signeringen skjer med BankID. Vi bruker elektronisk signering på alle våre avtaler med våre kunder. Våre kunder kan også benytte dette for å signere ligningspapirer/årsregnskap. Se hjemmesiden til Signant for mer informasjon.   Her finner du oss:

Kontortid

Mandag

8

:

00

16

:

00

Tirsdag

8

:

00

16

:

00

Onsdag

8

:

00

16

:

00

Torsdag

8

:

00

16

:

00

Fredag

8

:

00

16

:

00

 

Følg oss gjerne: