UA-121610662-1

Regnskap

 

Frankrig Regnskap kan ta hånd om alle oppgaver knyttet til regnskapet. Dette frigjør tid for dere slik at dere kan fokusere på det som er viktig for deres bedrift. Ønsker dere å gjør enkelte oppgaver selv er ikke det noe problem. Vi lager rutiner som passer deres bedrift og deres ønsker. Dere kan enkelt stå for fakturering, vi kan føre resten av regnskapet.

Frankrig Regnskap benytter de nyeste webbaserte økonomisystemene. Dette gjør hverdagen enklere og mer effektiv, samtidig som regnskapet er oppdatert til enhver tid. 

Vi benytter oss av moderne løsninger som kan integreres mot de fleste kasser og fakturasystemer. Dette gjør at salget blir importert og ikke bokført manuelt. Dette sparer tid og penger.

Vi benytter oss også av integrasjoner mot forskjellige banker. Dette gjør at innbetalinger oppdaterer seg selv (hvis det brukes KID på faktura) og dere kan betale regninger direkte fra regnskapssystemet. Dette sparer dere for tid, betalings opplysninger er allerede registrert og når betaling gjennomføres så oppdateres regnskapet automatisk. 
 

 

 


  Her finner du oss:

Kontortid

Mandag

8

:

00

16

:

00

Tirsdag

8

:

00

16

:

00

Onsdag

8

:

00

16

:

00

Torsdag

8

:

00

16

:

00

Fredag

8

:

00

16

:

00

 

Følg oss gjerne: